Vaata, kes on saarlastest pressiauhindade nominendid

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
Pressipreemia maakonnalehtede olemusloo kategooria nominendid on Saarte Hääle ajakirjanikud Kertu Kalmus ja Ain Lember, kelle sulest ilmus Saarte Hääles uuriv lugudesari.
Pressipreemia maakonnalehtede olemusloo kategooria nominendid on Saarte Hääle ajakirjanikud Kertu Kalmus ja Ain Lember, kelle sulest ilmus Saarte Hääles uuriv lugudesari. Foto: Saarte Hääl

Eesti meediaettevõtete liidu žürii valis oma tänasel koosolekul välja parimad eelmisel aastal maakonnalehtedes ilmunud arvamus-, uudis ja olemuslood, võitja avalikustatakse veebruari keskel toimuval pressipeol.

Uudise kategooriasse esitati 28 tööd ning žürii hinnangul oli 2022 uudiste poolest hea aasta. Arvamuse kategooriasse laekus 18 ning olemusloo kategooriasse 33 tööd. Nomineeritud on ka saarlasi.

Arvamuse kategooria üks nominent on Raul Vinni arvamuslooga "Kiire ühendus ei saa olla mugavusteenus", mis ilmus 25. mai Saarte Hääles.

Olemusloo kategooria nominendid on aga ajakirjanikud Kertu Kalmus ja Ain Lember, kelle sulest ilmus Saarte Hääles uuriv lugudesari:

"Pea Tallinna teletorni kõrgune Sõrve meretuulepark paistaks Harilaidu välja" (SH, 4.03),

"MEIE NUNNUD ehk Kakskümmend aastat varjudemängu ja tuulest tulnud tuhanded eurod" (SH, 1.04) ja

"GOTLANDI KOGEMUS – "Elektrit on ju vaja!" ehk Albertina, Matilda ja nende tuult jahvatavad järeltulijad" (SH, 14.04.).

Iga kategooria võitja saab auhinnaks 1000 eurot ja diplomi. Võitjad avalikustatakse 17. veebruaril Tallinnas toimuval pressipeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles