Lionsid tegid psühhiaatriaosakonnale suure kingituse

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
RÕÕM NII KINGITEGIJAIL KUI KA -SAAJAIL: Kott-toole sätivad lionsite Margus Männiku ja Olev Õuna juhendamisel psühhiaatriaosakonna vastutav õde Ada Jasner ja juhataja Ene Parv, pillikotti hoiab haigla juhatuse liige Märt Kõlli, televiisorit “turvab” klubi president Meelis Villsaar.
RÕÕM NII KINGITEGIJAIL KUI KA -SAAJAIL: Kott-toole sätivad lionsite Margus Männiku ja Olev Õuna juhendamisel psühhiaatriaosakonna vastutav õde Ada Jasner ja juhataja Ene Parv, pillikotti hoiab haigla juhatuse liige Märt Kõlli, televiisorit “turvab” klubi president Meelis Villsaar. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare Lions klubi mehed tõid eile haigla psühhiaatriaosakonnale suure kingituse, mis aitab patsientidel end ravil viibides paremini tunda.

Klubi esindajad Meelis Villsaar, Margus Männik ja Olev Õun saabusid haiglasse, kandes kaht kott-tooli, kaht võimlemismatti, suurt LG 55-tollist televiisorit ning väikest musta tordikujulist “kohvrit”, milles peidus tongue-trumm muusikateraapia jaoks.

Dr Parve sõnul oli suur üllatus, kui klubiliikmelt Margus Männikult tuli telefonikõne pakkumisega, et lionsid tahavad psühhiaatriaosakonda toetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles