INTERVJUU ⟩ Priit Kuusk: ei tohi karta unistada!

Tõnis Kipper
Copy
presidendi kolleeg: Priit Kuusk 2020. aasta maikuus koos president Kersti Kaljulaidiga Kuressaare sadamas. Bellingshauseni pardal olid nad kolleegid, Priit tüürimees ja Kersti madrus.
presidendi kolleeg: Priit Kuusk 2020. aasta maikuus koos president Kersti Kaljulaidiga Kuressaare sadamas. Bellingshauseni pardal olid nad kolleegid, Priit tüürimees ja Kersti madrus. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kadi raadio "Kohvilaua" saate stuudiokülaliseks oli Priit Kuusk, kes ise ka täpselt ei tea, kui palju samanimelisi inimesi veel Eestis ringi käib: "Neid on ikkagi üsna palju. Suvel, kui mul oli üks sünnipäevanumber, esitati viktoriiniküsimus, et palju Priit Kuuski on? Aga kuna ma sain nii vanaks, ma praegu vastust enam ei mäleta."

Mingil hetkel oli jahtlaeva Bellingshausen pardal lausa kaks Priit Kuuske. "Ja-jah, nii see oli, aga tema hüüdnimi on ju Wend, mina olin ikka Priit ja me saime väga ilusasti hakkama." Nii lubabki Priit end lahkesti Merekaruks tituleerida.

Sa oled pidanud erinevaid ameteid – Arco Vara Saare büroo juhataja, maastikuhoolduse firma Rassiaru OÜ omanik..., mis nüüd juba minevik. Kelleks sa lapsepõlves saada tahtsid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles