Vembumees Einar Kuuse elu nagu kassahitis "Toppisin kilekotid taarat täis, käisin mööda Tallinna ringi ja lasin sõbral end filmida"

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
► ARMASTAB OMA KASSI: 
Einari kassid elavad Saaremaal Turja külas asuvas lapsepõlvekodus. Vahel käib ta seal 
ekstra kasside pärast.
► ARMASTAB OMA KASSI: Einari kassid elavad Saaremaal Turja külas asuvas lapsepõlvekodus. Vahel käib ta seal ekstra kasside pärast. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Viimatise suurema saavutusena Netflixi filmis suure kõrvalrolli teinud Einar Kuusk on Saaremaa poiss, kes oma esimesed katsetused filmimaailmas tegi vaid 10-aastaselt Turja külas.

Siit on ta ka laia maailma lennanud, kuid kaks asja on tema juures kindlad kui aamen kirikus – filmindust ei jäta ta iial ja Saaremaa on tema jaoks alati kodu. Kuressaares sündinud, veetis Einar poole oma lapsepõlvest Turja külas, poole hoopis Rootsis, Stockholmi lähistel ja ka Stockholmis, kuhu ta pooleaastaselt Nõukogude Liidu lõpus emaga kolis, kui armastus sundis ema Einari isale järgnema.

Einari armastus video ja filminduse vastu sai alguse lapsepõlvest Turjal, kus koos sugulastega filmide paroodiaid tegema hakati. Vembumees oli Einar juba väiksena. Mustvalgel pildil koos emaga.
Einari armastus video ja filminduse vastu sai alguse lapsepõlvest Turjal, kus koos sugulastega filmide paroodiaid tegema hakati. Vembumees oli Einar juba väiksena. Mustvalgel pildil koos emaga. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles