Õetudengid kogusid haiglavoodis lebava saarlase heaks üle 1000 euro

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Foto: Erik Tüür / Saarte Hääl

Kuressaare õendustudengid kogusid puukentsefalidi tõttu halvatuks jäänud Kaspar Mäeotsale trenažööri soetamiseks heategevusloosiga 1026,20 eurot.

"Meie loos läks üle ootuste edukalt," rõõmustas ütles 2. kursuse tudeng Raido Martin, üks Kuressaare Tänavafestivali raames toimunud ettevõtmise korraldajaist.

Loosis said osaleda kõik, kes panustasid vähemalt 10 eurot. Kõige suurem summa ühe inimese kohta oli 50 eurot.

Rohkem kui 40 toetajaga heategevusloosis läks jagamisele üle 75 auhinna, nende hulgas COOPi kinkekaardid, spaakülastused, hügieenitooted.

Peaauhind oli elamussõit JWRC maailmameistri Robert Virvese kõrvalistmel Lõuna-Eestis Rally Estonia eelsel testsõidul juulis.

"Kuna Robert on mu tuttav, võtsin temaga ühendust ja kui talle rääkisin, keda me loosi abil kogutud rahaga aitame, tuli nõusolek sekundiga," lausus Martin.

Tema sõnul oli peaauhinna võitnud naisterahvas võimaluse üle maailmameistri autos sõita väga õnnelik.

Kuressaare haiglas töötava Raido Martini sõnul on ta Kaspar Mäeotsa taastumisteekonnale kaasa elanud sellest ajast saadik, kui Mäeots mullu augustis haiglasse sattus.

"Tema taastumisprogress on olnud märgatav," kinnitas Martin. "Algul ei suutnud ta kaelast allapoole üldse ei liigutada, nüüd aga liigutab jalgu ja vaikselt ka käsi."

Tänavafestivalilt heategevusloosiga kogutud sularahale lisanduvad summad, ms on kantud Kuressaare Haigla Toetusfondi kontole ja kogunenud annetustelefonidele tehtud kõnedest.

"Seda, kui palju on Kaspari heaks kokku raha annetatud, on praegu veel vara kokku arvestada – need arvud saame teada alles juuni alguses," ütles Marin.

Kaspari heaks saab annetustelefonidele helistada maikuu lõpuni. Helistades numbril 900 0105 annetad viis eurot, valides aga numbri 900 0110 annetad kümme eurot.

"Nendel numbritel saab helistada ka hiljem, aga maikuu lõpuni läheb kogu raha, mis nendest kõnedest tuleb, Kasparile," lausus Raido Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles