Politsei tunnustas kullaga kahe mehe elu päästnud merepäästjaid

Saarte Hääl
Copy
Pildil erariietes tunnustatavad (vasakult) Riho Õun, Koit Pruunlep ja Kalev Kuusk. Kohal ei ole Kalev Auväärti ja Kairi Konkarit. Paremal prefekt Kaido Kõplas, vasakul Kuressaare politseijaoskonna merepääste- ja patrulligrupi juht Erki Välinurm ja jaoskonna juht Rainer Antsaar.
Pildil erariietes tunnustatavad (vasakult) Riho Õun, Koit Pruunlep ja Kalev Kuusk. Kohal ei ole Kalev Auväärti ja Kairi Konkarit. Paremal prefekt Kaido Kõplas, vasakul Kuressaare politseijaoskonna merepääste- ja patrulligrupi juht Erki Välinurm ja jaoskonna juht Rainer Antsaar. Foto: Kuressaare politseijaoskond

Lääne Kulla tiitli said Kuressaare politseijaoskonna politseinikud Riho Õun, Koit Pruunlep, Kalev Kuusk, Kalev Auväärt ja Kairi Kontkar, kes päästsid jaanuari alguses Atla lahes kahe merehätta jäänud mehe elu.

Lääne Kuld on igas kvartalis välja antav tunnustus Lääne prefektuuri tööpiirkonnas individuaalse või meeskondliku pingutuse tulemusena sündinud tubli ja silmapaistva saavutuse eest, mis võib seotud olla nii ennetamise, reageerimise, menetlemise tulemusega või administratiivsete tegevustega seoses.

Saarlastele tunnustuse toonud sündmus juhtus 6. jaanuari õhtul Atla lahes, kus läks ümber loomi vedanud paat ja kaks meeskonnaliiget olid merehädas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles