SUVEJOOGID ⟩ Mokteile on kena mekutada just suvel

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
TERVIST! Alkoholivabad kokteilid on tervislikud ja maitsvad, paku kasvõi lastele. Vasakult: Ellie ja Emma Puhhalov, Breta Puhhalov ja Grete Pultsin.
TERVIST! Alkoholivabad kokteilid on tervislikud ja maitsvad, paku kasvõi lastele. Vasakult: Ellie ja Emma Puhhalov, Breta Puhhalov ja Grete Pultsin. Foto: Erik Tüür / Saarte Hääl

Väike jook kohvikuterrassil, kodus sõprade seltsis või peol meeldib igaühele ning ega see pea ilmtingimata alkoholi sisaldama. Alkoholita kokteilid ehk peenema nimega mokteilid on aina enam populaarsust kogumas.

“Väga palju võetakse toidu kõrvale või niisama nautimiseks erinevaid alkoholita kokteile just maitseelamuse pärast,” räägib sushikohvikut pidav Grete Pultsin. G-Sushis käib Grete sõnul palju noori emasid, et beebijalutamise vahepeal korraks jalgu puhata ning sushit ja mokteili nautida, ja ka neid kliente, kes pärast kokteilitamist autorooli istuda tahavad, seega on alkoholivaba variant just see, mida vajatakse.

“Coca Colat keegi kohvikus väga enam ei joo,” muigab Grete õde Breta Puhhalov, kes on ise samuti pikka aega just mokteile joonud, kuna perre tuli järjest kaks beebit. “Kokteilid ilma alkoholita maitsevad sama hästi ja retseptidki on samad,” kinnitavad õed. Nad on proovinud ja katsetanud erinevaid alkoholita kokteile, mille puhul on plussiks ka see, et nendest ilusatest värvilistest jookidest võib julgelt anda sõõmu ka lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles