RETSEPTINURK Grill soojaks ja krevetid tulele! Või siis kartul ja liha, mis polegi liha

“GRILLI, MIDA SOOVID!” on Triin Sepa soovitus. Tema grillib hea meelega näiteks krevette.
“GRILLI, MIDA SOOVID!” on Triin Sepa soovitus. Tema grillib hea meelega näiteks krevette. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

See, et suvisel ajal ja kahtlemata ka jaanipäeval grillid kuumaks aetakse, on fakt. Et grillile alati just liha või kala peab panema, ei ole aga fakt teps mitte.

Nasval tegutseva Särje resto perenaine Triin Sepp grillib suurima heameelega hoopis krevette, hernevalgupõhiseid köögiviljapihve ja miks mitte ka niisama juurvilju. Nende suurim hitt näiteks ongi krevetiburger ja seda söövad hea meelega isegi lapsed.

Õigupoolest pole Triin vahepeal kolm aastat üldse liha söönud, nüüd ta sellele täielikult enam kätt ette ei pane, aga tõdeb sellegi poolest – jaane saab edukalt pidada ka grillides mida tahes muud kui liha.

Tagasi üles