Algas Eesti toidu kuu Saarlasest tippkokk Peeter Pihel pani kokku nullkulumenüü kogu perele

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Peeter Pihel
Peeter Pihel Foto: Karli Saul

Eile sai avalöögi juba üheksandat korda toimuv Eesti toidu kuu, mille raames korraldatakse septembris üle Eesti arvukalt toidufestivale, laatu ja muid üritusi.

„Peame oluliseks kohaliku toidutootmise säilimist ning väärtustame tööd ja maaelu, mille kaudu toit meie lauale jõuab," ütles regionaalminister Madis Kallas.

"Järgneva kuu jooksul kutsun kõiki eestimaalasi osalema erinevatel toiduga seotud üritustel, kus saab soetada sügissaaduseid ning maitsta eri toidupiirkondade ja toidutootjate traditsioonilisi ja uuenduslikke tooteid." 

Tagasi üles