KÜLAVAHELOOD Hindajate maraton hoidistekonkursil

Aare Laine
Copy
OLI ÜKS VAHVA ETTEVÕTMINE. Merle Vahale intervjuud andes pole Õile Aavik kitsi osalejaid ja publikut kiitma. Pildil on ka zürii liikmed Dina Aarma ja Toivo Poom.
OLI ÜKS VAHVA ETTEVÕTMINE. Merle Vahale intervjuud andes pole Õile Aavik kitsi osalejaid ja publikut kiitma. Pildil on ka zürii liikmed Dina Aarma ja Toivo Poom. Foto: Gert Lutter

Saaremaa toidufestivali programmi kuulub ka konkurss Saare hoidis. Hindajaks kutsuti ka saate Külavahelood toimetaja Aare Laine. Saates jagab ta muljeid ja elamusi konkursilt, kus hindajail tuli maitsta 88 hoidist. Selleks kulus enam kui kolm tundi.

Ennekõike küsitleb saatejuht Vilma Raunistet, kes varasematel aastatel oli hoidiste konkursi üks korraldajatest Saaremaal.

Mida arvavad tänavusest konkursist žürii liikmed? Hindajate arvamus on üksmeelne. Kõik nad on positiivselt üllatunud saarlaste loomingust nii magusate kui soolaste hoidiste valmistamisel. Eraldi hinnati uluki lihast valmistatud konserve. Ülekaaluka võidu võttis kopralihast valmistatud hoidis. .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles