KOSTÜÜM VALMIS? Saare noored valmistuvad halloweeniks

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
HALLOWEENI TOIDUDKI VALMIS. Vasakult tagareas Kärla noorsootöötaja Kadri Ait, Lümanda noorsootöötaja Marie Köster ja Aste noorsootöötaja Merle Simmer. Esireas Kärla noored Karoliina Koppel, Emili Kukk ja Kaspar Martin Grubnik.
HALLOWEENI TOIDUDKI VALMIS. Vasakult tagareas Kärla noorsootöötaja Kadri Ait, Lümanda noorsootöötaja Marie Köster ja Aste noorsootöötaja Merle Simmer. Esireas Kärla noored Karoliina Koppel, Emili Kukk ja Kaspar Martin Grubnik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

3. novembril korraldavad Kärla, Aste ja Lümanda noortekeskused Kihelkonna rahvamajas suure halloweenidisko, kuhu on oodatud õuduskostüümides noored kõikjalt Saaremaalt.

Tegemist on juba kolmandat aastat toimuva rändüritusega. "Meil on seal lisaks diskole veel hirmuäratav kohvik halloweeni-teemaliste snäkkidega ning erinevad halloweenimängud ja -tegevused," rääkis Kärla noorsootöötaja Kadri Ait.

Toimub ka konkurss "Kõrvitsa mitu nägu", mille jaoks noored saavad kõrvitsast meisterdada näiteks laternaid, kaunistusi ja muud põnevat. "Peol valime nende seast parima välja," lisas Ait. Täpsemat infot peo kava kohta saavad noored noortekeskustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles