Saaremaa naiskond on võrkpalli naiste esiliigas hetkel neljandal kohal

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Pildil ees vasakult: Maria Varik, Cristin Lepp, Liisel Nelis, Grete Aavik, Kaari Liis Pihel. Taga vasakult: Elsa Putku, Marju Noor, Kristi Põld, Maarja Helm, Gethe-Maria Roomets
Pildil ees vasakult: Maria Varik, Cristin Lepp, Liisel Nelis, Grete Aavik, Kaari Liis Pihel. Taga vasakult: Elsa Putku, Marju Noor, Kristi Põld, Maarja Helm, Gethe-Maria Roomets Foto: Facebook: Saaremaa Võrkpalli Liit

Võrkpalli hooaeg on naiste esimeses liigas juba mõnda aega kestnud, Saaremaa naiskond alustas oktoobris Tartus. Tänaseks on kõik võistkonnad 4 mängu mänginud ja saarlannad asuvad kenasti neljandal kohal turniiritabelis, kokku on kuus võistkonda. Põhiturniiril mängitakse vastasega 1 kodus, teine võõrsil.

Viimati mängis Saaremaa naiskond laupäeval Peetri VK-ga Tallinnas ja tulemuseks 3:2 võit! „Esialgu saali minnes oli osadel veidi kõhe tunne, sest vastaste ridades väga nimekad endised meistriliiga mängijad. Kuid esimese geimi kaotuse järgselt saime oma hingamise paika, rünnakud olid mitmekülgsed, serv ohtlik ja kaitsemängus töötasime üksteist toetavana. Neljandas geimis ehk natuke lootsime liiga palju, et tuleb ära, aga vastased võtsid kiirelt geimi endale. Viiendas 7:0 spurt ning geimi- ja mänguvõit kuulus meile!“ ütles naiskonna treener Raili Sepp.

Aga kõik ei ole olnud lust ja lillepidu - selle hooaja algul oli naiskonnal väike kahtlus ja kõhklus kas jätkata, kuna eelmise hooaja põhimängijatest loobusid mitmed aktiivselt mängimast. Nii kujuneski, et 5 noort ema koos 5 teismelise neiuga moodustvad sel hooajal meie Saaremaa naiskonnal tuumiku, mida toetavad siis ka kaks mandril toimetavat saarlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles