TOIT ⟩ Parim pasta on omatehtud – värske, pehme ja siidine

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PASTALEHT OLGU ÕHUKE: Saaremaa Veski peakokk Sten Märtin kasutab pasta tegemiseks masina abi.
PASTALEHT OLGU ÕHUKE: Saaremaa Veski peakokk Sten Märtin kasutab pasta tegemiseks masina abi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Poest ostetud ja omatehtud värske pasta erinevad teineteisest nagu öö ja päev, leiab restorani Saaremaa Veski peakokk Sten Märtin.

Märtini sõnul pole pasta valmistamises midagi keerulist. Taina tegemiseks on tarvis vaid jahu, muna ja pisut oliiviõli. Steni hinnangul on pasta tegemiseks parim nisujahu, tüüp 00, ja eriti kollase rebuga talumunad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles