KAUA VÕIB?! Keskkonnateenuste saamatus Ida-Saaremaa prügiveol lõi vallajuhtidel lõpuks kupli pealt

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
KAAREL TANG rõhutab, et vallavalitsuse eesmärk on ennekõike kvaliteetse korraldatud jäätmeveo teenuse tagamine elanikkonnale.
KAAREL TANG rõhutab, et vallavalitsuse eesmärk on ennekõike kvaliteetse korraldatud jäätmeveo teenuse tagamine elanikkonnale. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

​Mullu aprillis alustas poolel Saaremaal, idapoolses osas prügivedamistega Eesti Keskkonnateenused. Selle aja jooksul pole kordagi tekkinud olukorda, kus nende teenuse kvaliteediga võiks lõpuni rahul olla.

“Jäätmevedaja vedude teostamata jätmine tehnilistel põhjustel või personaliprobleemide tõttu on ilmnenud alates veoperioodi algusest korduvalt ning see põhjustab jäätmevaldajates põhjendatud pahameelt,” põrutab Saaremaa abivallavanem Kaarel Tang Eesti Keskkonnateenuste juhatuse liikmele Bruno Tammarule saadetud kirjas.

Seni on Saaremaa vallavalitsus üritanud konarusi lepingupartneriga siluda rahumeelselt. On helistatud, kirjutatud, kohtutud ja arutatud, kuid jaanuari alguse praaktöö ei jätnud enam muud võimalust, kui saata ametlik ja teravas toonis pöördumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles