Nooruse kooli heategevusturg kogus raha vähiga võitlevate saarlaste heaks

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Kristin Lauri/saaremaa vähiühing fb

Kuressaare Nooruse Kooli töötajate heategevusturg jätkas traditsiooni ja kogus vähiga võitlevate saarlaste heaks 690 eurot.

"Kas te teate, mis tunne on oodata kogu senist elu segipaiskavat diagnoosi? Kas teate, mis tunne on oodata otsust, kas leitakse raha teie või teie kalli lähedase ravi jätkamiseks või tuleb teil toime tulla teadmisega, et nüüd ongi kõik. Teie unistused, lootused, laste kasvatamine, elutahe – kõik. võetakse. ära. Kas teate, mis tunne on vaadata vähiga võidelnud kalli kolleegi pilti mustas raamis ja karta, et järgmisena on raamis teie foto? Kas te teate mis tunne on saada rõõmusõnum enda või oma lähedase kohta, et kauaoodatud ravi toimib? Et Elu saab jätkuda? Kas te teate mis tunne on vaikselt, märkamatult toetada inimest tema rasketel hetkedel ja näha, kui palju head sellest sünnib? Kui palju jõudu annab siiras hoolimine? Meie Nooruse Kooli töötajad teavad. Teavad ka, et kõik, mis me teeme enda heaks, kaob koos meiega. Kõik, mis me teeme teiste heaks, jääb alatiseks," vahendab Saaremaa Vähiühing sotsiaalmeedias.

Heategevusturu eestvedaja, noorsootöötaja Kristin Lauri on ise öeldnud nii: "Head tehes ei aita me mitte ainult neid, kellele heategevus suunatud on, vaid täidame ka enda südant. Heategevusel on tugev jõud, see õpetab meid märkama, nägema ning annab andjale tagasi. Detsembri lõpus oli Nooruse koolis heategijaid terve hulk. Selle üle saab ainult tohutult rõõmu tunda. Kokku koguti ligi 700 eurot. Täpsemalt 690 eurot, mille saime MTÜ Saaremaa Vähiühingule uhkusega üle kanda. Heategevusse panustasid õpetajad, kes töid müügiks erinevaid põnevaid asju, mida kahel päeval talveaias osta sai. Müügitöö võtsid enda peale õpilasesinduse liikmed. Sellisel kujul heategevus saab toimuda vaid koostöö tulemusel, seega tänan südamest õpetajaid, õpilasesindust ja ülejäänud kooliperet, kes ostlemas käisid!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles