MAAILM Haigused ja dementsus: Kas Biden ja Trump peavad ikka vastu?

Urmas Kiil
Copy
KAS PEAVAD VASTU? Nii Joe Biden kui ka Donald Trump kuuluvad USA ajaloo vanimate riigipeade hulka. Rekord on praegu siiski Bideni käes. See tõsiasi on paljudes tekitanud kahtlusi, kas mehed on elujõulised ja teovõimelised ka nelja aasta pärast?
KAS PEAVAD VASTU? Nii Joe Biden kui ka Donald Trump kuuluvad USA ajaloo vanimate riigipeade hulka. Rekord on praegu siiski Bideni käes. See tõsiasi on paljudes tekitanud kahtlusi, kas mehed on elujõulised ja teovõimelised ka nelja aasta pärast? Foto: Wikipedia

Briti nädalakiri The Economist hindab Joe Bideni ja Donald Trumpi võimalusi elada üle ka teine ametiaeg umbes 75 protsendi peale.

2017. aastal sai Trumpist USA ajaloo kõige vanem president, kuid neli aastat hiljem lõi tema rekordit Biden. Vanus annab end tunda: mõlemad mehed on teinud olulisi keelevääratusi ja on avalikkuse ees ka muul viisil veidralt ehk raugaeale omaselt käitunud.

Millised on aga nende võimalused elada üle veel üks ametiaeg? Suure tõenäosusega valitakse ju üks neist tänavu sügisel tagasi. Vastust sellele küsimusele püüdsid leida The Economisti ajakirjanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles