SAARLANE Kogu elu erivajadustega lastele pühendanud Lembi Ratas: "Andmisrõõm on see, mis toidab"

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
AITAB UNISTUSTE TÄITUMISELE KAASA: Fotol Lembi koos postriga, mis kingiti talle ühe keerulise klassi poolt. "Arvasin, et selle klassi lõpuaktusel ma küll nutma ei hakka-ikka hakkasin küll!". Kingitud postri idee autor on muuseas tänaseks lõpetanud politseikooli ja töötab tubli politseiametnikuna.
AITAB UNISTUSTE TÄITUMISELE KAASA: Fotol Lembi koos postriga, mis kingiti talle ühe keerulise klassi poolt. "Arvasin, et selle klassi lõpuaktusel ma küll nutma ei hakka-ikka hakkasin küll!". Kingitud postri idee autor on muuseas tänaseks lõpetanud politseikooli ja töötab tubli politseiametnikuna. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

41 aastat Kallemäe koolis, praeguse nimega Saaremaa toetava hariduse keskuses (STHK) töötanud Lembi Ratas on eriliste laste jaoks olemas olnud ja neid toetanud nii kasvataja, õpetaja kui ka klassijuhatajana ning näinud selle kooli arengut.

«Paljud on küsinud, kuidas ma olen nii pikalt ühe koha peal püsinud,» alustab Lembi meie vestlust, ilma et peaksin ise küsimust esitamagi. Täpselt seda oleksin ma ka küsinud.

Vastus peitub aga selles, et Lembi on terve elu õppinud töö kõrvalt, nende lastega koos, nagu ta ise ütleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles