Saaremaa MV seeniorite korvpallis 50+ Tesman kaotas mängu, kuid võitis põhiturniiri

, Saaremaa Korvpall
Copy
Foto: Erakogu

Teisipäeval toimunud Saaremaa seeniorite 50+ meistrivõistluste mängus, kus kohtusid seni kaotuseta olnud Tesmani meeskond ning teisel kohal platseeruv Pihtla meeskond, jäi seekord napilt peale Pihtla meeskond.

Esimesel veerandajal dikteeris mängu Tesmani meeskond, kuna Pihtla meeste visketabavus jättis soovida.

Poolajaks oli Tesman ees 33:25, kuid kolmandal veerandajal tuli Pihtla mängu tagasi ja veerandaja lõpul oli seis viigiline 42:42.

Mängu lõpuni kulges mäng ülimalt tasavägiselt ning viigiseis oli tihti tablool.

Viimasel minutil aga tabas kogu Pihtla meeskonda vedanud Rainer Antsaar viigiseisult 56:56 ülimalt raske ja tähtsa kolmepunktiviske ning Tesman peale seda enam korvi ei tabanud.

Seega võitis mängu Pihtla tulemusega 59:56 kuid kuna eelmise omavahelise mängu oli Tesman võitnud koguni 17 punktiga, ei piisanud Pihtlale sellest võidust et võita põhiturniir.

Turniiritabelisse jäi mõlemale meeskonnale kirja küll 11 punkti, kuid omavaheliste mängude arvestuses võitis põhiturniiri ikkagi Tesmani meeskond.

Vastased põhiturniiri esimesele ja teisele selguvad alles viimase põhiturniiri mängu käigus, mis toimub esmaspäeval 4. märtsil kell 19.15 Kuressaare Spordikeskuses.

Põhiturniiri viimases mängus kohtuvad omavahel SO3K ja Vesse meeskonnad.

Et säilitada põhiturniiri kolmas koht, võib SO3K selle mängu kaotada vaid 2 punktiga, kuna esimese mängu olid võitnud nemad tulemusega 58:55.

Juhul kui võidab Vesse meeskond üle 3 punktiga, on põhiturniiri kolmas koht nende.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles