Kruiisifirmade rahvas tutvus Saaremaaga

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Kruiisirahvas Anglas: Paremal Visit Saaremaa juht Anu Lomp, ees vasakul Tallinna Sadama reisijate ärisuuna juht Ingrid Berezin.
Kruiisirahvas Anglas: Paremal Visit Saaremaa juht Anu Lomp, ees vasakul Tallinna Sadama reisijate ärisuuna juht Ingrid Berezin. Foto: Alver Sagur

Saaremaad külastanud välismaiste kruiisifirmade esindajaid paelusid jätkuvalt meie loodus ja külalislahked inimesed.

Laevandusettevõtteid, sadamaid ja sihtkohti ühendav Cruise Baltic tõi 1. märtsil koostöös Visit Saaremaa ja Tallinna Sadamaga Saaremaale grupi kruiisifirmade esindajaid. Visit Saaremaa juhataja Anu Lomp ütles, et enamik külalisi olid pärit Suure Lombi tagant ja nad korraldavad väiksemaid nišikruiise erihuvidega inimestele. "Üleüldse otsivad kruiisifirmad uusi sihtkohti, suurtesse linnadesse väga ei tikuta, sest need on paljudel ilmselt ka käidud," selgitas ta.

Vaatamata hallile ja läkusevõitu ajale ei olnud külalised kitsid meie looduse kiitmisega. Samuti jätsid neile väga hea mulje inimesed, kes neid ringsõidu ajal võõrustasid. "Kõik olid hästi külalislahked ja ehedad, tahtsid midagi head pakkuda. Oli näha, kuidas nad pingutasid, et endast parim anda," sõnas Lomp. "Külalised ütlesid, et said kõikides kohtades selle kohaliku elu tunde väga hästi naha vahele," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles