KADI RAADIO SAAREMAA TUND Räägitakse nõudepõhisest transpordist Sõrves, Teeme Ära talgutest ja tervisest

Saarte Hääl
Copy
Majandus- ja haldusosakonna juhataja Raino Sepp ja transporditeenistuse juhataja Martin Kulderknup saates Saaremaa tund.
Majandus- ja haldusosakonna juhataja Raino Sepp ja transporditeenistuse juhataja Martin Kulderknup saates Saaremaa tund. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eilses Kadi raadio keskpäevasaates Saaremaa tund olid Tõnis Kipperil külas majandus- ja haldusosakonna juhataja Raino Sepp, transporditeenistuse juhataja Martin Kulderknup, regionaalministeeriumi ühistranspordi osakonna juhataja Andres Ruubas, 25 keskkonnaosakonna juhataja Kairi Niit, arenduse peaspetsialist Lauren Sirp ja sotsiaalnõunik Karoliina Roomets.

Nõudepõhisest transpordist Sõrves ja seniste bussiliinide pikendamisest räägivad majandus- ja haldusosakonna juhataja Raino Sepp ning transporditeenistuse juhataja Martin Kulderknup. Telefoni teel annab oma kommentaari regionaalministeeriumi ühistranspordi osakonna juhataja Andres Ruubas.

Teeme ära talguid ja tekkinud prügi äraviimist, lõkete põletamist ja muid olulisi keskkonnaga seotud teemasid tutvustab keskkonnaosakonna juhataja Kairi Niit.

Arenduse peaspetsialist Lauren Sirp ja sotsiaalnõunik Karoliina Roomets räägivad vaimse tervise teemadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles