A. Le Coq Premium liiga kuu parim treener on Roman Kozhukhovskyi

Regina Malk
, veebitoimetaja
Copy
Aprillikuu parima mängija auhinna teenis Nõmme Kalju FC ründaja Promise David, parima treeneri auhinna aga FC Kuressaare juhendaja Roman Kozhukhovskyi.
Aprillikuu parima mängija auhinna teenis Nõmme Kalju FC ründaja Promise David, parima treeneri auhinna aga FC Kuressaare juhendaja Roman Kozhukhovskyi. Foto: jalgpall.ee

FC Kuressaare peatreeneri Roman Kozhukhovskyi juhendamisel kogus meeskond aprillikuus kahe võidu ja ühe viigiga kokku seitse punkti.

Tulemustega 5 : 0 ja 2 : 1 alistati JK Narva Trans ja Tartu JK Tammeka, viigipunkt teeniti valitsevalt meistrilt Tallinna FC Floralt. Ainus kaotus tuli aprilli alguses Paide Linnameeskonnalt.

Nelja mänguga lõid ukrainlasest treeneri hoolealused kümme väravat ning lasid oma väravasse kuus palli. FC Kuressaare lõpetas aprillikuu kuuendal tabelireal.

Kozhukhovskyi arvates on jalgpallis kõik individuaalselt võidetud auhinnad siiski kogu meeskonna omad. "Tänan oma meeskonda, see on tänu nende pingutustele. Aprillikuus oli meil väga palju mänge, mille tõttu oli raske kuu, aga samas siiski väga edukas kuu," ütles peatreener Roman Kozhukhovskyi.

A. Le Coq Premium liiga kuu parimat treenerit autasustab Goldtime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles