TEHNIKA Mis imelik masin see olla võiks, mis niisugust lärmi teha võib?!

​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida.
​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Hääl on saanud mitmeid vihjeid linlasi häiriva mopeedimüra kohta. Hurjutavaid kommentaare on täis ka Facebooki grupp Märgatud Saaremaal, kus täiskasvanud inimesed alaealisi mopeedijuhte koguni kraavi lükata ähvardavad. Mis masinad need siis on ja miks nad sellist lärmi teevad?

"Tekkis küsimus, mis õigused on tavakodanikel, keda häirib noorte poiste mopeedide täristamine? Miks sellised asjad üldse müra pärast keelatud ei ole?" kirjutatakse Saarte Hääle postkasti potsatanud tigedas vihjekirjas.

Kirjutaja jätkab: "Kuressaares on rajoone, kus täristatakse mopeedidega aprillist novembrini välja. Ja seda iga jumala päev. Kohati lüüakse gaas põhja öösel kell kolm ja tiirutatakse elamurajoonide vahel /..../

Tagasi üles