Praegusel maasikate valmimise tippajal oleks patt niisama marjadega maiustamise kõrval neist midagi maitsvat valmistamata jätta. Suvine maasika-toorjuustutort, mis Hanna Saaretalu omaenda retsepti järgi teeb, on näiteks ideaalne: valmib kiiresti ja maitseb kui suvi – mõnusalt mahe ja maasikane.
Tellijale
TOIT ⟩ Mmm-milline mõnus mahe maasikatort!
“See kook ei võta tõesti kuigi kaua aega,” kinnitab Hanna. “Kõige pikem protsess selle valmistamise juures on see, kui ta külmkappi tahenema läheb.”
Küpsetamist selle tordi küpsisepurust ja sulavõist kokkusegatud põhi ei vajagi. “See surutakse lihtsalt vormi ja on veidi aega ka enne seda külmikus, kui kreem peale läheb,” seletab Hanna, kes on täpselt aasta oma tillukese kondiitrifirma Hanna Küpsetised omanik olnud.