TOIT Katseta, kas sinu tehtud kaalikakarask ja odralimonaad maitseks ka viikingitele!

Reelika Roost kaalikakaraski segu ühtlaselt pannile jaotamas.
Reelika Roost kaalikakaraski segu ühtlaselt pannile jaotamas. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kui tihti teie arvatavasti kapsa ja naeri ristamisel saadud kaalikast toitu valmistate? Ilmselt kahetsusväärselt vähe.

Kaalikas on vana kultuurtaim, mis pärineb Kesk- ja Põhja-Euroopast ning sellest valmistasid toitu juba meie esivanemad. Tänasel päeval kuulub kaalikas moodsate supertoitude hulka, mis samas hinna poolest on pigem soodne.

Asva Viikingiküla alguspäevadest selle meeskonda kuuluv Reelika Roost õpetas, kuidas teha tervislikku ja toitvat kaalikakaraskit, mida väidetavalt sõid omal ajal ka Saaremaalt pärit viikingid.

Tagasi üles