Ott Tänakust sai Elamus SPA üks omanikke

Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Vincent Thuillier / Hyundai Motorsport

Rallisõitja Ott Tänak ühines Tallinnas asuva Elamus SPA omanikeringiga, et anda panus ettevõtte arengule ja laienemisele Eesti ning rahvusvahelisel turul.

Elamus SPA omaniku Andres Tiigi sõnul aitab Tänaku panus Elamus SPA kiiremale kasvule ja arengule kaasa.

”Tänaku ühinemine aitab kindlasti Eestis ja välisturgudel veelgi kiiremini kasvada. Meie eesmärk on jätkata laienemist ja pakkuda ainulaadseid saunakogemusi nii kohalikele kui ka välisturistidele. Oleme saanud viimastel aastatel palju pakkumisi välisturgudelt, Euroopa riikidest Jaapanini välja, kes on avaldanud soovi frantsiisi osta,“ ütles Tiik.

Ott Tänaku sõnul on ta igas oma ettevõtmises soovinud hoida kindlat sihti ja saavutada maksimumi. "Seetõttu usun, et koos Elamus SPA meeskonnaga puhume senisele eduloole veelgi suurema tuule purjedesse. Olles ka ise keskmisest suurem spaa- ja saunasõber, ootan põnevusega selle investeeringu realiseerumist meeldejäävateks elamusteks nii tõsistele saunagurmaanidele kui ka lastega peredele," lausus Tänak.

Elamus SPA on Baltikumi ja Skandinaavia spaa- ja saunakeskus, pakkudes külalistele 22 erinevat sauna, mille hulka kuulub Baltimaade suurim, 100 saunalist mahutav rituaalisaun, erinevad vee-elamused ja atraktsioonid kogu perele.

Tagasi üles