Indrek Saar: poliitikas võiks rohkem head nalja kasutada

Erki Berends
Copy
KAALI POISS: Indrek Saar ütleb, et on sada protsenti saarlane ja sada protsenti virulane. Täpsemalt ei saa määratleda, sest enamikul inimestel on nagunii segaidentiteet.
KAALI POISS: Indrek Saar ütleb, et on sada protsenti saarlane ja sada protsenti virulane. Täpsemalt ei saa määratleda, sest enamikul inimestel on nagunii segaidentiteet. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaalt pärit näitleja ja poliitik Indrek Saar tõdes Kadi raadio saates "Ulgusaarlased", et kõige keerulisematel perioodidel elus aitab vahel üksnes nali raskustest üle saada. Seda ka poliitikas.

Kes sa õigupoolest oled, näitleja, poliitik või näitleja-poliitik?

Poliitikuks olemist ma ei pea ametiks, vaid missiooniks, mis peaks reeglina olema ajutine. Sel hetkel, kui mind valiti riigikokku või kui otsustasin, et võtan 2007. aastal seda riigikokku saamist tõsiselt, olen endale öelnud, et see on mu ajutine missioon ja ma teen seda nii kaua, kuni tunnen, et suudan midagi ühiskonnale anda. Ameti poolest olen näitleja. Praktikas kujunes küll, et õppisin näitlejaks, aga suurema osa ajast olin teatrijuht. Näitlejana pole ma ju kunagi leiba teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles