INTERVJUU Tippkokk Peeter Pihel: hea söök tuleb puhtast köögist

Copy
PEAKOKK Peeter Pihel lisab vahetult enne lauda viimist suitsulestale viimase lisandi, vadaku- ja tilliõlikastme.
PEAKOKK Peeter Pihel lisab vahetult enne lauda viimist suitsulestale viimase lisandi, vadaku- ja tilliõlikastme. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Saaremaalt võrsunud tippkokk Peeter Pihel rääkis Kadi raadio “Ulgusaarlaste” saates, et töötab Telliskivi loomelinnaku südames asuvas fotokunstikeskuses ning on kirglik säästliku toiduvalmistamise pooldaja, kes kriisiajal tegeleb vahelduseks aiandusega.

Kuidas sa sinna Telliskivi loomelinnakusse Fotografiska peakokaks sattusid? Kui mõni saarlane tahab sinu toite proovida, siis kuhu sa nad juhataksid ja mis neid ees ootab?

Töötasin 3,5 aastat kauges Põhja-Rootsis ning Rootsi taustaga Fotografiska on minu Rootsi aja jätk. Tegemist on modern-

Tagasi üles