President Kersti Kaljulaid: Saaremaad pole vaja peljata

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
AITÄH: President Kersti Kaljulaid nimetas kriisikodu vabatahtlike ja kaitseliitlastega kohtumist väga südamlikuks. Fotol on koos presidendiga (vasakult) Kairit Lindmäe, Margit Ait, Epp Petrov, Kairi Saar, Sander Teras, Indrek Teppan, Sander Kukk ja Sander Allvee.
AITÄH: President Kersti Kaljulaid nimetas kriisikodu vabatahtlike ja kaitseliitlastega kohtumist väga südamlikuks. Fotol on koos presidendiga (vasakult) Kairit Lindmäe, Margit Ait, Epp Petrov, Kairi Saar, Sander Teras, Indrek Teppan, Sander Kukk ja Sander Allvee. Foto: Mattias Tammet / Vabariigi Presidendi Kantselei

Eriolukorra lõppedes esimese asjana Muhu- ja Saaremaale visiidi teinud president Kersti Kaljulaid ütles vahetult enne Saaremaalt lahkumist Saarte Häälele antud intervjuus, et nüüd on tema süda rahul. Ta sai kaks kuud kestnud kriisis ennastsalgavalt tegutsenud inimestele isiklikult aitäh öelda. 

▶ Loona mõis, kus me asume, on Vilsandi rahvuspargi keskus. Teie saarlasest vanaisa Theodor Kaljulaid kirjutas 1936. aastal Vilsandi esimese matkajuhi. Selline huvitav ühine joon. 

Jah, ta tegeles Tallinnas saarlaste seltsiga ja propageeris juba tol ajal siseturismi Saaremaale. Eks ma püüan nüüd olla tema vääriline ja anda oma panust ajal, mil Saaremaa jälle väga vajab turiste. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles