Otto Richard Pukk: mina juhin juhte, aga nemad on rindel

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
LOOB VÕIMALUSED: Otto Richard Pukk usub, et inimesed tahavad töötada kohas, kus nad tajuvad oma panust ja saavad võimaluse tehtu eest vastutada.
LOOB VÕIMALUSED: Otto Richard Pukk usub, et inimesed tahavad töötada kohas, kus nad tajuvad oma panust ja saavad võimaluse tehtu eest vastutada. Foto: INCAPI ERAKOGU

Kui temalt küsida, tunnustaks Eesti parima juhi tiitli pälvinud Incap elektroonikatööstuse Incap Grupi president Otto Richard Pukk Saaremaal kõiki eri tasemetel töötavaid Incapi juhte. Eriti esmaastme juhte, kelle töö on Puki hinnangul palju raskem kui temal, sest nemad on iga päev n-ö rindel.

Mis see on, mis teist teie enda meelest parima juhi teeb?

Ma usun, et sain selle tiitli seetõttu, et Incapis on väga detsentraliseeritud juhtimine. Väga palju otsustusõigust on üksustes kohapeal. Meie kliendid ja partnerid kohtuvad alati otsustajatega ehk meie spetsialistidega. Selline juhtimisstiil on kindlasti meie konkurentsieelis, oleme kiired, paindlikud ja efektiivsed ning meie töötajad on ettevõtlikud ja võtavad vastutuse oma töö eest. See peegeldub ka meie majandustulemustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles