INTERVJUU Kristel Aaslaid: tundsin, et pean saart ka kaugelt armastama

Erki Berends
Copy
VIIMASE HINGETÕMBE NIMEL: Ehkki praegu elab Kristel Aaslaid Tallinnas, ei kujutaks ta ettegi, et oma viimase hingetõmbe kusagil mujal teeks, kui Saaremaal.
VIIMASE HINGETÕMBE NIMEL: Ehkki praegu elab Kristel Aaslaid Tallinnas, ei kujutaks ta ettegi, et oma viimase hingetõmbe kusagil mujal teeks, kui Saaremaal. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Saaremaalt pärit näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid unistab saarele naasmisest. “See tagasitulek on kõige magusam amps seikluste lõppu, millest algab uus magus unelusseiklus!”

Kohtume Solarise raamatupoes, kas see on sul sage olemise koht Tallinnas?

Jah! Raamatupoes on viimasel ajal läinud nii, et ma ei saa ringi käia, ilma et sealt midagi kaasa ei tuleks. Kuigi modernne liikumine on see, et mida vähem asju, seda parem, siis raamatute suhtes tundub nii, et mida rohkem, seda parem. Mul pole palju aega lugeda, aga raamatute olemasolek kodus riiulis – see on jäänud hinge nagu lapsepõlveromantika. See peab olema mõjutus sellest, et lapsepõlves vanavanemate juures oli palju raamatuid ja tegime võistlust, kes suudab suve jooksul kõige rohkem raamatuid läbi lugeda. Päeval ajasime karjamaal lehmi taga ja õhtuti või vihmastel päevadel mängisime kaarte ja lugesime raamatuid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles