Augustikuine vihm tekitas kultuurikeskusele 72 000 eurot kahju

Urmas Kiil
Copy
ÜLLATUS UPUTUSEST: 8. augustil selgus, et ehitajad on jätnud katuse vihmavee äravoolukanalid üldse tegemata. Nüüd läheb see ligi 20 aastat tagasi tehtud viga maksma 72 000 eurot.
ÜLLATUS UPUTUSEST: 8. augustil selgus, et ehitajad on jätnud katuse vihmavee äravoolukanalid üldse tegemata. Nüüd läheb see ligi 20 aastat tagasi tehtud viga maksma 72 000 eurot. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eile eraldas Saaremaa vallavalitsus reservfondist 72 000 eurot Kuressaare kultuurikeskuse renoveerimistöödeks. Augusti alguse tugev vihm lõhkus hoone katuse ja kahjustas tugevasti keskuse saali.

"Kuulsime jah, et vallavalitsus on sellise otsuse vastu võtnud," ütles Kuressaare Kultuurivara juhataja kohusetäitja Tiiu Tammoja. "Nii pea kui oleme sellele ka kirjaliku kinnituse saanud, võime ehitajaga lepingu sõlmida ja seejärel hakkavad renoveerimistööd pihta."

Tammoja sõnul tegid eksperdid augustikuu jooksul vastavad kalkulatsioonid ja andsid hinnangu kahjude suurusele. Seejärel tehti ehitajatele pakkumised ja vallavalitsus vaatas need läbi. Ühtekokku laekus kolm pakkumist. Kultuurikeskust hakkab remontima Arens Ehitustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles