ULGUSAARLANE ⟩ Raido Lember: võistlus talentide ja ideede pärast käib üle maailma

Erki Berends
Copy
DILEMMA: Mis on õiglane ja eetiline – kas pikendada Ida-Viru tootmisüksuste eluiga või panna pidurit ja tuua Lääne-Eestisse visuaalne reostus? Raido Lember tunnistab, et tal ei ole vastust. Aga ta on kindel, et sarnaselt teiste riikidega leiame ka meie keerulistele küsimustele lahenduse.
DILEMMA: Mis on õiglane ja eetiline – kas pikendada Ida-Viru tootmisüksuste eluiga või panna pidurit ja tuua Lääne-Eestisse visuaalne reostus? Raido Lember tunnistab, et tal ei ole vastust. Aga ta on kindel, et sarnaselt teiste riikidega leiame ka meie keerulistele küsimustele lahenduse. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja KredExi ühendasutuse Välisinvesteeringute Keskus äriarendusjuht Raido Lember tõdeb, et EAS on vaid üks agentuur tuhandetest, kes mööda maailma parimaid ettevõtteid jahivad, et need just meil kõrgepalgalisi töökohti looks.

Lember on Saaremaal levinud nimi. Aetakse sind kellegagi segamini ka?

Seda küll. Nimekaime mul jagub. Lembreid jagub veelgi rohkem. Tihtipeale uuritakse, kas olen koolidirektori või siis võrkpallurite suguvõsast. Pean ütlema, et pole kummastki, Lembreid on tõesti palju ja neid jätkub muudelegi kuulsusrikastele erialadele ning perekonnanimede teistessegi dünastiatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles