ULGUSAARLANE Karol Kuntsel: Saaremaa muudab mind heas mõttes metsikuks

Erki Berends
Copy
ÕNNETULT ARMUNUD PANGAAMETNIK: Karol Kuntsel Warreni rollis Vanemuise lavastuses “Pangarööv” (2020). Paremal Ragne Pekarev Cooperi rollis.
ÕNNETULT ARMUNUD PANGAAMETNIK: Karol Kuntsel Warreni rollis Vanemuise lavastuses “Pangarööv” (2020). Paremal Ragne Pekarev Cooperi rollis. Foto: Heikki Leis /Vanemuine

Orissaare kandist pärit ulgusaarlane Karol Kuntsel on tuntud näitleja, kes lõpetanud Orissaare gümnaasiumis põhikooli, seejärel Kuressaare gümnaasiumi ning Eesti muusikaakadeemia kõrgema lavakunstikooli. Praegu elab ta Tartus ning on Vanemuise teatri näitleja.

Oled ikka jätkuvalt pidanud jagama selgitusi oma elus olemise kohta?

Eks ta nii on, et peaaegu kõik inimesed, keda ei ole vahepeal näinud, aga kui kohtume, siis ütlevad, et oi kui hea, et oled elus ning nii tore on näha. Sellel veidral sündmusel on minu jaoks kergelt positiivne külg ka. Inimesed väljendavad nii palju oma rõõmu, et see jube uudis ei vastanud tõele. See võib ju vahel ära ununeda, et sa oled mõne inimese jaoks oluline. Või oled kellegi ellu rõõmu toonud. Isegi täiesti võõrad inimesed. See teeb kergelt härdaks, selline tähelepanu. Muidugi oleks parem, kui seda uudist poleks olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles