Ahti Haandi tutvustab Dubais Eesti maitseid

Copy
SELFI TIIMIGA: Ahti Haandi koos oma meeskonnaga. “Meie toitlustada on Eesti paviljoni esimesel korrusel asuv restoran Taste Estonia (Eesti Maitse),” ütleb peakokk.
SELFI TIIMIGA: Ahti Haandi koos oma meeskonnaga. “Meie toitlustada on Eesti paviljoni esimesel korrusel asuv restoran Taste Estonia (Eesti Maitse),” ütleb peakokk. Foto: Erakogu

Saaremaalt pärit ja Kuressaare ametikoolis erialase hariduse saanud Ahti Haandi töötab Eesti paviljoni peakokana Dubais toimuval maailmanäitusel Expo-20.

“Üldiselt ei erine siinne töö peakokatööst Eestis,” ütles Ahti Haandi. Tema meeskonna toitlustada on Eesti paviljoni esimesel korrusel asuv restoran Taste Estonia ehk Eesti Maitse. Lisaks toitlustavad nad ametlikke vastuvõtte ja muid üritusi, mis toimuvad paviljoni teisel korrusel.

Haandi sõnul oli peamine väljakutse menüü koostamine, mis algas juba kodumaal.

Tagasi üles