Incap Rocks! kitarrivõistlus kutsub noori osalema

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
TUNNUSTUSEKS VALMIS: Vahetult enne äriauhinna kättesaamist postitas Incap oma Facebooki lehele humoorika pildi ettevõtte juhist Otto Richard Pukist ja äriarenduse direktorist Teemu Pokelast.
ERAKOGU/INCAP
TUNNUSTUSEKS VALMIS: Vahetult enne äriauhinna kättesaamist postitas Incap oma Facebooki lehele humoorika pildi ettevõtte juhist Otto Richard Pukist ja äriarenduse direktorist Teemu Pokelast. ERAKOGU/INCAP Foto: Saarte Hääl

Kuressaares tegutsev ettevõte Incap Estonia Saaremaal elavaid ja muidu saarega seotud koolinoori juba teist aastat osalema Otto Pukki nimelisel kitarrivõistlusel “Incap Rocks!”. Konkursil osalemiseks tuleb esitada oma lühivideo ühe muusikapala esitusest hiljemalt 31. augustiks.

Elektroonikatootja Incap grupi presidendi Otto Pukki sõnul sai konkurss eelmisel suvel ellu kutsutud, et toetada keerulisel koroona- ja isolatsiooniajal noorte huvitegevust ja loovust.

“Me elame ajal, mil andekas muusik võib samal ajal olla ka tubli insener,” ütles Pukk noori konkursil osalema kutsudes.

Tema sõnul arendavad erinevad oskused ja teadmised inimest ning muudavad ta tööturul atraktiivsemaks.

"Noorte pillimängu tunnustamine ja käesoleva kitarrikonkursi korraldamine teist aastat järjest on Incapi viis öelda noortele, et olge aktiivsed, tegelege erinevate huvidega, aga ärge unustage sealjuures lõbutseda," rääkis Pukk.

Võistlusele on oodatud kõik Saaremaaga seotud kuni 25-aastased noored, kes saavad võistlelda kahes vanuserühmas. Võistlejalt oodatakse videot, kus ta esitab kuni 1-minutilise kitarripala.

Mõlema vanuserühma lemmikuid premeeritakse muusikapoodide kinkekaartidega. Kummagi kategooria võitja saab 300-eurose kinkekaardi.

Incapi kitarrikonkurss annab võimaluse noortel ennast ja oma oskusi kohaliku kogukonna inimestele näidata ning seeläbi ka loodetavasti uusi kontakte luua.

“Pisut esinemisjulgust on kõikidel hakkajatel noortel elus vaja," lausus Incap grupi president. "Ehk on just Incapi kitarrikonkursil osalemine see esimene julge samm, mis aitab hiljem elus uusi uksi avada.”

“Incap Rocks!” kitarrivõistluse finalistid valib välja Incap Estonia. Seejärel toimub ettevõtte sotsiaalmeedias rahvahääletus, mille põhjal selguvad kummagi vanusekategooria võitjad. Koostöös Saaremaa muusika- ja kitarriõpetajatega kokku pandud võistluse tingimustega saab tutvuda lähemalt aadressil www.incapcorp.com/incaprocks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles