Kuldsillerdav eliksiir ehk Kuidas keeta kosutavat kanasuppi

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy
Kosutav kanasupp
Kosutav kanasupp Foto: Anette Sannik / Saarte Hääl

Kui haigusepisik nahavahele roninud, siis soovitatakse tihtipeale lisaks üüratule vedelikutarbimisele manustada tervise turgutamiseks imettegevat kanapuljongit või -suppi. Pealegi on see väga maitsev, mis pole kehva söögiisu korral sugugi vähetähtis.

Suur toidu- ja tervislike eluviiside entusiast Alexander Sannik on tõbisena kanasuppi söönud juba väga väikesest saati. Tema ema keetis alati kena potitäie suppi, mida süües kadusid haigusnähud juba mõne päevaga. Muidugi ei tea, kas asja taga oli ainult kanasupp, kuid ta usub, et suur roll oli sel tervenemisprotsessis kindlasti.

Täna võtab Alexander kanasupi vaaritamise ise ette. “Esimest korda teen tegelikult,” muigab ta. “Ulukiborši ja muid suppe olen mitu korda valmistanud, usun, et saame ka selle suppi kenasti vaaritatud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles