Karis esitas Janar Holmi riigikontrolöri kandidaadiks uueks ametiajaks

Saarte Hääl
Copy
Riigikontrolör Janar Holmi sõnul on raha juurde laenata või makse tõsta oluliselt lihtsam kui meedikuid välja õpetada – tulemus võtab kauem aega.
Riigikontrolör Janar Holmi sõnul on raha juurde laenata või makse tõsta oluliselt lihtsam kui meedikuid välja õpetada – tulemus võtab kauem aega. Foto: Madis Veltman

President Alar Karis tegi teisipäeval riigikogule ettepaneku nimetada järgmiseks viieks aastaks riigikontrolöri ametisse uuesti Janar Holm.

„Janar Holmi terviklik vaade riigile ning tema isikuomadused – põhjalikkus, tasakaalukus, sõltumatus, objektiivsus, õiglane meel ja konstruktiivsus – annavad talle tugeva aluse riigikontrolöri ülesannete täitmiseks. Seetõttu arvan, et Janar Holm on sobiv kandidaat riigikontrolöri ametisse,“ lausus president Karis.

„Riigikontrolli juhina on Holm pidanud oluliseks otsesuhtlust erineva tasandi otsustajate ja avalikkusega, et selgitada riigi kõrgeima auditiasutuse seisukohti, ning rõhutanud vajadust probleemide teket ennetada ja riske võimalikult tulemuslikult maandada,“ lisas riigipea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles