Lähipäevil on õhusooja maksimumid 23 kraadi juures

BNS
Copy
Vihmahood jätkuvad
Vihmahood jätkuvad Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil õhusooja maksimumid 23 kraadi juures.

Laupäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikesevõimalus. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib äikest olla. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Esmaspäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 14 m/s, saartel pöördub tuul lõunasse. Sooja on 7-12, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib äikest olla. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles