MAAILM Putini kokk jõudis ise grillile

Copy
KOHE NÄHA, ET VANAD SÕBRAD: Septembris 2010 näitas “Putini kokk” toonasele peaministrile Vladimir Putinile uut tööstushoonet, kus Concorde valmistas poolfabrikaate koolidele. Täna võime selle loo kokku võtta nii: kui mooramaamees on oma töö teinud, siis mooramaamees võib minna. See on nii Venemaa moodi.
KOHE NÄHA, ET VANAD SÕBRAD: Septembris 2010 näitas “Putini kokk” toonasele peaministrile Vladimir Putinile uut tööstushoonet, kus Concorde valmistas poolfabrikaate koolidele. Täna võime selle loo kokku võtta nii: kui mooramaamees on oma töö teinud, siis mooramaamees võib minna. See on nii Venemaa moodi. Foto: Vikipeedia

Kes oli Jevgeni Prigožin, kelle surm vaid mõne tunni jooksul maailmas esiuudiseks tõusis ning isegi Valge Maja pidas vajalikuks avalikkusele teada anda, et härra presidenti on teavitatud. Mis sidus teda Venemaa presidendiga nii, et mees pälvis koguni hüüdnime “Putini kokk”?

Kolmapäeval, 23. augustil umbes kell 17 teatas Venemaa eriolukordade ministeerium, et pealinnast ca 300 kilomeetrit põhja pool Tveri oblastis Kuženkino küla lähedal kukkus alla Moskvast Peterburi lennanud eralennuk Embraer Legacy.

Pardal viibinud seitsme reisija seas olid ka eraarmee Wagner omanik Jevgeni Prigožin ja Wagneri komandör Dmitri Utkin, kes olid Moskvasse saabunud samal päeval Malist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles