Eeloleval nädalal püsivad päevased õhutemperatuurid veel plussis

Copy
Öökülm. Foto on illustratiivne.
Öökülm. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Eeloleva nädala esimeses pooles kipuvad öised õhutemperatuurid paljudes kohtades alla nulli langema, päevased termomeetrinäidud püsivad aga esialgu valdavalt plussis.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva pilves ilm. Kohati võib vähest vihma sadada. Paiguti tekib udu. Puhub põhjakaaretuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul tuleb kuni 6 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm. Kohati võib vähest vihma ja lörtsi sadada. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja on 2–7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 3–9, saartel ja läänerannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel ja rannikul tuleb kuni 4 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb. Õhtul jõuab saartele vihma- ja lörtsisadu. Puhub valdavalt idatuul 4–9, puhanguti 13, läänerannikul 6–11, puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel vihma ja lörtsi. Puhub idatuul 5–10, puhanguti 13, rannikul kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel ja rannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub idatuul 5–10, puhanguti 15, rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles