Juhtkiri Salasilm jälgimas su elu

Saarte Hääl
Copy
Alati ei pruugi abi olla ka sellest, kui ahistaja telefoninumber, meili- ja sotsiaalmeedia kontod blokeerida.
Alati ei pruugi abi olla ka sellest, kui ahistaja telefoninumber, meili- ja sotsiaalmeedia kontod blokeerida. Foto: Unsplash

Mida teha, kui keegi on pideva helistamise, sõnumite ja muude tähelepanuavaldustega su elu luupainajaks muutnud? Tänases Saarte Hääles räägib oma murest Saaremaa naine, keda võhivõõras mees on jälitanud ja ahistanud juba poolteist aastat.

Võib juhtuda, et ignoreerimisest ja isegi krõbedatest sõnadest kiusaja aadressil ei pruugi abi olla. Alati ei pruugi abi olla ka sellest, kui ahistaja telefoninumber, meili- ja sotsiaalmeedia kontod blokeerida.

Saarte Häälel õnnestus kommentaar saada ka ahistajalt endalt, kelle sõnul ei olevat naine oma negatiivset suhtumist otseselt väljendanud. Hoopis vastupidi: naine ise oli teda pidevalt piilunud.

Veel mõni aastakümme tagasi oleks selline olukord ehk lahendatud politseid kaasamata – "füüsilise noomituse" või vähemalt ähvarduse abil, aga tänapäeval need asjad enam nii ei käi. Nüüd on politsei kõnealust meest juba kaks korda hoiatanud. Kas korrakaitsjate külaskäigust ka abi on – eks see paista.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles