JUHTKIRI Varas jätab varna seina, tuli ei sedagi

Saarte Hääl
Copy
Tulekahju. Foto on illustreeriva tähendusega.
Tulekahju. Foto on illustreeriva tähendusega. Foto: www.freepik.com

Möödunud reedel juhtus Ratla külas suur õnnetus – maha põles Rauna talu elumaja. Õnneks polnud elanikud hoone süttimise ajal toas. Küll aga jäi kahjutulle kogu nende majas olnud vara.

Kuna telefoni põlevast hoonest kätte enam ei saanud ning naabertalud asuvad üsna kaugel, jäi abi kutsumine hiljaks. Kui päästjad saabusid, põles maja lahtise leegiga.

Õnnetuses kodu kaotanud pere lapsed soovivad vanemate kodu taas üles ehitada, ent paluvad selleks annetajate abi. Aidata saad sinagi, ükskõik kui suure või väikese summaga.

Paraku polnud see eelmisel nädalal ainus tulekahju Saare maakonnas. Samal päeval, 3. mail oli Kuremetsa külas ulatuslik pinnasepõleng, kus hävis grillmaja.

Kevad on käes – aeg, mil koristatakse koduõuesid ja tehakse lõket, et põletada kuivanud oksi ja lehti põletada. Samuti on saabunud grillihooaeg, mil paljudes hoovides küpsetatakse sütel head ja paremat.

Kindlasti tasub nii lõket tehes kui ka grillides meeles pidada tuleohutusreegleid, et mitte ise kurja välja kutsuda. Vastasel juhul võib juhtuda õnnetus, mille raskust ei oska ettegi kujutada. Ohutut kevadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles