Lääne prefektuuri asub uuest aastast juhtima Argo Tali

Copy
Foto: Erakogu

Kolmapäeval, 18. septembril kiitis siseminister Lauri Läänemets heaks Argo Tali kandidatuuri asuda juhtima Lääne prefektuuri alates aastast 2025.

PPA peadirektor Egert Belitševi sõnul rääkis Argo Tali kasuks tema kogemus teabebüroo juhina ning väga hea prefektuuri hingeelu tundmine. “Mõlemad lõppvooru jõudnud kandidaadid olid tugevad eksperdid ja meeskonnajuhid. Teabebüroo juhina on Argo Talil väga hea ülevaade Lääne prefektuuri väljakutsetest ning ka selged ettepanekud, kuidas tiimi tugevusi regioonis turvalisuse loomiseks kasutada. Usun, et tema teadmised ja kogemus, aga ka väärtused ja hoiakud teevad temast hea liidri Lääne prefektuurile ning hea partneri kohalikele omavalitsustele ja kogukonnale,” ütles Belitšev.

Tali sõnul on konkursi võit suur au ja tunnustus, edasi aga püüab ta enda uut tööd võtta nagu ühte seiklusrikast väljakutset.

„Lääne prefektuuris on tehtud väga head tööd, prefekti vahetusega on aga võimalus teha mõningates tegemistes „restart“. Arutan oma ideid lähima meeskonnaga, kuid märksõnadeks võiksid olla paindlikkus ja efektiivsus, keskendumine kogukondadele ning valmisolek katsetada uusi perspektiivikaid tegevusi,“ kirjeldas ta põgusalt oma plaane.

Senise Lääne prefekti Kaido Kõplase teine ametiaeg lõppeb 31.12.2024.

Tagasi üles