MAAILM USA-s arreteeriti naine, kes sõi kassi

Copy
ŠOKEERIV: Politseiniku kehakaameraga tehtud videos on jäädvustatud hetk, mil arreteeriti Ohios elav naine, kel huuled kassikarvadega koos. Naine tappis kassi ja väidetavalt maiustas selle lihaga.
ŠOKEERIV: Politseiniku kehakaameraga tehtud videos on jäädvustatud hetk, mil arreteeriti Ohios elav naine, kel huuled kassikarvadega koos. Naine tappis kassi ja väidetavalt maiustas selle lihaga. Foto: Kuvatõmmis Youtube’ist

Ameerika Ühendriikide politseil on veenvaid tõendeid, et USA-s tõepoolest süüakse kasse. Kui aga presidendikandidaat Donald Trump hiljutise teledebati ajal kasside söömise teema tõstatas, kuulutasid oponendid tema väited naeruväärseiks.

Ohio politsei arreteeris naise kassisöömise eest, kirjutab Briti kõmuleht Daily Mail. Samas suhtusid Donald Trumpi vastased demokraadid tema selleteemalistesse väidetesse presidendikandidaatide teledebati ajal väga kriitiliselt ja põlglikult. Avalikkuse ette jõudnud tõendid on aga vaieldamatud. “Ta oli kas haige või tugeva kaifi all!” kommenteerisid Daily Maili jahmunud lugejad.

Hiljuti jõudsid avalikkuse ette suisa õudustäratavad kaadrid, millel on jäädvustatud naine, kes olevat jalaga purustanud kassi kolju ja seejärel maiustanud loomakese lihaga paljude pealtvaatajate juuresolekul. Briti tabloidi andmetel helistasid Cantoni linna politseile naise šokeeritud naabrid.

Tagasi üles