MAAILM Kas Trump tõepoolest helistas Putinile?

Copy
LEGEND: The Washington Posti ajakirjanikku Bob Woodwardi peetakse 
suisa meediamaailma legendiks. Oli ju tema üks lehemeestest, kelle 1970. aastate esimeses pooles ilmunud kirjutised päästsid valla sündmused, mida ajalookirjanduses nimetatakse Watergate’i skandaaliks.
LEGEND: The Washington Posti ajakirjanikku Bob Woodwardi peetakse suisa meediamaailma legendiks. Oli ju tema üks lehemeestest, kelle 1970. aastate esimeses pooles ilmunud kirjutised päästsid valla sündmused, mida ajalookirjanduses nimetatakse Watergate’i skandaaliks. Foto: Wikipedia

Lõppeval nädalal hakkasid levima kuuldused, et pärast ametist lahkumist olevat Donald Trump vähemalt seitsmel korral telefonitsi rääkinud Vladimir Putiniga. Kuna Trump on peatsetel USA presidendivalimistel üks peamisi kandidaate, on need kuuldused maailma ajakirjanduses paraja skandaali tekitanud.

Kremli pressiesindaja Dmitri Peskov loomulikult eitab kõike. “Ei, seda pole olnud,” ütles ta peamiselt majandusuudiseid kajastavale Venemaa telekanalile RBK.

Ajalehe The New York Times (NYT) arupärimise peale vastas ta aga, et tegemist on tüüpilise valega, mis on käibele lastud valimiste eel toimuva poliitilise kampaania käigus.

Tagasi üles