Salme vallateater pälvis rahvakultuuri sihtkapitali aastapreemia

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Salme vallateatri juhendaja Maire Sillavee
Salme vallateatri juhendaja Maire Sillavee Foto: Saarte Hääl

Tallinnas Vabal Laval anti pühapäeval pidulikult üle Kultuurkapitali 2021. aasta peapreemiad ja elutööpreemiad ning kujutava ja rakenduskunsti, audiovisuaalse kunsti ja rahvakultuuri sihtkapitali aastapreemiad.

Kultuurkapitali juhataja Margus Allikmaa sõnul on tore, et sellel aastal sai spordi- ja kultuurirahvaga taas kokku tulla, et üheskoos tunnustust jagada neile, kes eelmisel aastal oma tööde ja tegemistega enim silma paistsid.

"Samuti oli ilus koos tänada ja austada elutööpreemia saajaid, kes suure osa oma elust on pühendunud mingile kindlale valdkonnale ning pälvinud tehtu eest avaliku tunnustuse. Inimesele, kes teeb oma tööd sisemise põlemise ja armastusega, on tänu ja tunnustus oluline ning kolleegide ja austajate aplaus on tähtis osa sellest. Loodame kõik, et sellist katkestust, nagu oli aasta tagasi, enam ei tule ja ees ootavad rõõmsamad ajad. Meie kultuuri- ja spordirahvas väärib tänu, mida täna ka jagati,“ ütles Allikmaa.

Salme vallateater  pälvis ühe rahvakultuuri sihtkapitali aastapreemiatest kui tegus ja särav harrastusteater Saaremaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles