Urmas Treiel hakkab ka lasteaeda ja kooli juhtima

Urmas Kiil
Copy
MINEVIK: Urmas Treiel on vallasüsteemis ainuke, kelle pilt lisaks vallavanema pildile seinale pandud on. Seda mälestuseks 14 aasta tagustest Kuressaare linnapea aegadest. Veel varasemast ajast on temaga kaasa rännanud pangatöötaja silt, millel seisvast kirjast ta tänaseni peab.
MINEVIK: Urmas Treiel on vallasüsteemis ainuke, kelle pilt lisaks vallavanema pildile seinale pandud on. Seda mälestuseks 14 aasta tagustest Kuressaare linnapea aegadest. Veel varasemast ajast on temaga kaasa rännanud pangatöötaja silt, millel seisvast kirjast ta tänaseni peab. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

1. juulist saab Saaremaa vallavalitsuse haridus- ja noorsootööosakonna juhatajast Urmas Treielist pea kaheks nädalaks ka Pärsama lasteaia ja Leisi kooli juht.

Esmaspäeval allkirjastas vallavanem Madis Kallas käskkirja, millega Treiel määratakse uude ametisse kuni 12. juulini. Leisi kooli ja Pärsama lasteaia praegustel juhtidel tuleb talle asjaajamine üle anda hiljemalt 30. juunil.

"Leisi kooli direktoriks valitud Helle Kahm saab tööle asuda 13. juulist, töölepingud tänaste juhtidega on aga varemalt lõpetatud, st 30. juunist," põhjendas Urmas Treiel oma ajutist ametit, sest asutusel peab olema juht, ehkki suvevaheajal koolis sisulist tegevust ei toimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles