RETSEPT Naistepäevatort, mida on peaaegu võimatu nässu keerata

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
SULAŠOKOLAAD: Meelis Teder kallab šokolaadi-vahukooresegu tordipõhjale. See tehtud, asetab ta tordi kaheksaks tunniks külmikusse.
SULAŠOKOLAAD: Meelis Teder kallab šokolaadi-vahukooresegu tordipõhjale. See tehtud, asetab ta tordi kaheksaks tunniks külmikusse. Foto: Erik Tüür / Saarte Hääl

“See trühvlitort on nii lihtne, et seda on peaaegu võimatu nässu keerata,” julgustab Kuressaare ametikoolis kokaks õppiv ja Johan Spaa restoranis töötav Meelis Teder mehi, kes oma kalleid naistepäeval omatehtud tordiga üllatada sooviksid.

“Kas tavaliselt oskavad mehed süüa teha – ei oska,” tõdeb Meelis, põhjendades, miks ta just selle retsepti valis. “Kuna seda torti küpsetama ei pea, saab iga mees sellega hakkama.”

Kuidas see imelihtsa koogi tegemine siis käib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles