SAARLANE Annika Köster: magistrikraad tuleb isegi sportlasele kasuks

Martin Vesberg
, Saarte Hääle suvereporter
Copy
Annika  Köster
Annika Köster Foto: Martin Vesberg / Saarte Hääl

“Ma ei ütleks, et korvpallurina on raske olla ema ja vastupidi. Pigem on hea, et saan oma tassikest teed täita, vaimu värske ja keha tugevana hoida,” arvab Annika Köster (31), Saaremaalt pärit edukas korvpallur.

Saame Annikaga kokku Kihelkonnal, seal elavad ta vanavanemad. Sündinud on ta Kuressaares, kuid paariaastaselt tuli mandrile kolida, sest vanemad lahutasid. Saaremaa vanaema ja vanaisaga on ta siiani väga lähedane. Kõik suved, koolivaheajad ja vabad hetked on Annika veetnud siin, Kihelkonnal. “Üritan praegugi nii palju kui võimalik Saaremaal käia. Puhkuse ajal saab pikemalt olla, aga kui seda pole, siis tulen kasvõi kaheks-kolmeks päevaks. Eks muidugi oleneb võistlusperioodist ka,” räägib Saaremaalt pärit tippkorvpallur.

SUVED SAI VEEDETUD SAAREMAAL: Annika oma lapsepõlvesõpradega. Ka praegu üritab ta igal võimalikul hetkel siia pealinna kära eest varju tulla.
SUVED SAI VEEDETUD SAAREMAAL: Annika oma lapsepõlvesõpradega. Ka praegu üritab ta igal võimalikul hetkel siia pealinna kära eest varju tulla. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles