TOIT Leena seenepirukast saab kõhu tõesti täis!

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
HEAD JA PAREMAT sisaldavat pirukat tasub küpsetada kõrgete äärtega ahjuplaadil, ütleb Leena Rauna.
HEAD JA PAREMAT sisaldavat pirukat tasub küpsetada kõrgete äärtega ahjuplaadil, ütleb Leena Rauna. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaarlase Leena Rauna küpsetatud seenepirukas on hinnas nii oma peres kui ka sõprade hulgas. Pole ka ime – rikkaliku täidisega pirukas on maitsev ja toekas kõhutäide.

Kui Leena Raunale külla läheme, on tal parasjagu vaba päev. Leena töötab Kuressaares tegutsevas autovaruosade kaupluses Auvar – üle 35 aasta.

“Autoehituse koha pealt olen teoorias päris tugev,” märgib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles