Saada vihje

TOIT Leena seenepirukast saab kõhu tõesti täis!

Copy
HEAD JA PAREMAT sisaldavat pirukat tasub küpsetada kõrgete äärtega ahjuplaadil, ütleb Leena Rauna.
HEAD JA PAREMAT sisaldavat pirukat tasub küpsetada kõrgete äärtega ahjuplaadil, ütleb Leena Rauna. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaarlase Leena Rauna küpsetatud seenepirukas on hinnas nii oma peres kui ka sõprade hulgas. Pole ka ime – rikkaliku täidisega pirukas on maitsev ja toekas kõhutäide.

Kui Leena Raunale külla läheme, on tal parasjagu vaba päev. Leena töötab Kuressaares tegutsevas autovaruosade kaupluses Auvar – üle 35 aasta.

“Autoehituse koha pealt olen teoorias päris tugev,” märgib ta.

Tagasi üles